1461 Trabzon Bolu'ya gitti

 Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek kupanın dışına iten ve Türkiye'nin gündemine oturan 1461 Trabzon lige döndü.PTT birinci ligindeki temsilcimiz 1461 Trabzon deplasmanda oynayacağı Boluspor maçcı için bu sabah havayoluyl

1461 Trabzon Bolu'ya gitti

 Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek kupanın dışına iten ve Türkiye'nin gündemine oturan 1461 Trabzon lige döndü.

PTT birinci ligindeki temsilcimiz 1461 Trabzon deplasmanda oynayacağı Boluspor maçcı için bu sabah havayoluyla ankaraya gitti. Bordo mavi beyazlılar Ankara'dan karayolu ile Bolu'ya geçerek kampa girecek.

Pazar günü (16 Aralık2012) saat 19:00'da Bolu Atatürk stadında  oynanacak olan karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.Uğurlu'nun yardımcılıklarını bu maçta  Oğuz Terzi,Fevmi Demirhan yapacak.
 
Zorlu lig maçı öncesi 1461 Trabzon'da cezalı futolcu bulunmazken sakatlığı bulunan Aytaç Ak Bolu'ya giden kafilede yer almadı.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler