1461 Trabzon Bank Asya'yı istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta son haftalarda elde ettiği galibiyetlerle çıkış yakalayan Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon, Bank Asya 1. Ligi'ne çıkmak istiyor.Teknik direktörlüğe sezon başında Mustafa Akçay'ı getirerek daha çok alt yapı ağırlıkl

1461 Trabzon Bank Asya'yı istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta son haftalarda elde ettiği galibiyetlerle çıkış yakalayan Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon, Bank Asya 1. Ligi'ne çıkmak istiyor.

Teknik direktörlüğe sezon başında Mustafa Akçay'ı getirerek daha çok alt yapı ağırlıklı bir kadro kuran 1461 Trabzon'un Bank Asya'ya çıkmasının Trabzonspor adına önemli olduğunu söyleyen Trabzonsporlu yöneticiler, "Amacımız Trabzonspor'a uzun yıllar hizmet edecek futbolcuları yetiştirmek.

Bu yüzden Bank Asya 1. Ligi oyuncuları kendisini geliştirme açısından çok önemli. Şu anda takımımız iyi gidiyor. Umarım böyle devam eder" diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor