1461 Trabzon ağabeyini bekliyor

PTT 1.Lig’in flaş takımlarından olan ve Türk futbol kamuoyunun takdirini toplayarak ses getiren 1461 Trabzon takımı beklemede. Bir araya geleceğiz Trabzonspor yönetim kurulundan randevu talep eden Bordo-Mavi-Beyazlılarde Asbaşkan Coşkun Kantekin “Henüz Tr

1461 Trabzon ağabeyini bekliyor
PTT 1.Lig’in flaş takımlarından olan ve Türk futbol kamuoyunun takdirini toplayarak ses getiren 1461 Trabzon takımı beklemede.
 
Bir araya geleceğiz
 
Trabzonspor yönetim kurulundan randevu talep eden Bordo-Mavi-Beyazlılarde Asbaşkan Coşkun Kantekin “Henüz Trabzonspor yönetimi ile bir araya gelemedik. Öncelikli halletmeleri gereken meseleler Trabzonspor’dadır. Saygı duymak lazım onlara. Biz 1461 Trabzon ile alakalı randevumuzu talep ettik ve her an bir araya gelebiliriz” dedi.
 
Kutluyoruz
 
Bizler yaptığımız icraatlarla Türkiye’ye kendini kabul ettiren ve sevdiren bir takımız diyen Kantekin “Öncelikle yönetimimizin bize bakış açısını görmeliyiz. Ekstra biz talebimiz olmayacak. Yeni yapılanan bir takım değiliz. Gidecekler ve gelecekler bellidir. Aynı zamanda Mustafa hoca değerli bir insan. Trabzonspor ile ödüllendirilmesi bizi heyecanlandırdı. Kendisini kutluyoruz” dedi.
 
Pro lisansı olacak
 
Takımın başına gelebilecek teknik direktör hakkında konuşan Asbaşkan Kantekin “Basında yazılan isimleri görüyoruz ancak Süper Lig ve PTT 1.lig’inde teknik adam yapacak olan insanın PRO Lisansı olması gerekiyor. Trabzonspor’un sportif direktörü var. Fatih Tekke ile görüşüp kulübe en uygun teknik adam hakkında ortak bir karara varacağımıza inanıyorum. Şu unutulmamalı 1461’in gerçek sahibi Trabzonspor’dur. Evet bizler özgürce işlerimizi yapıyoruz ancak önce fikir alışverişinde bulunuyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor