1461 Trabzon 2 futbolcuyla anlaştı

Bu sezon Bank Asya 1. liginde mücadele edecek olan Trabzonspor'un Pilot takımı 1461 Trabzon gurbetçi oyuncu Mustafa Tiryaki ve Yozgatspor'un kalecisi Kubilay'ın peşinde. Bu sezon Bank Asya ligine yükselmeyi başaran Bordo mavili ekibin pilot takımı kadrosu

1461 Trabzon 2 futbolcuyla anlaştı

Bu sezon Bank Asya 1. liginde mücadele edecek olan Trabzonspor'un Pilot takımı 1461 Trabzon gurbetçi oyuncu Mustafa Tiryaki ve Yozgatspor'un kalecisi Kubilay'ın peşinde.

 

Bu sezon Bank Asya ligine yükselmeyi başaran Bordo mavili ekibin pilot takımı kadrosunu transferlerle güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. 1461 Trabzon'un transfer gündeminde bulunan İngiliz ekibi Tranmare’de forma giyen 24 yaşındaki gurbetci oyuncu Mustafa Tiryaki ile anlaşmaya vararak ön protokol yaptı.

  

KALECİ KUBİLAY’DA GÜNDEMDE

1461 Trabzon Mustafa Tiryaki’nin yanı sıra Yozgatsppor’un kalecisi Kubilay ile de görüşmelerini sürdürüyor. Kubilay ile yapılan görüşmeden olumlu sonuç alınırken kaleci Kubilay'ın kulübü ile olan görüşmeler ise sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler