1461 için bu maçın telafisi yok

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay değerlendirmelerde bulundu. Akçay, "Geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda oynamış olduğumuz Körfez Futbol Kulübü müsabakasının, ligdeki rakiplerimizden biri olması, iç saha istatistikleri

1461 için bu maçın telafisi yok

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay değerlendirmelerde bulundu.

 

Akçay, "Geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda oynamış olduğumuz Körfez Futbol Kulübü müsabakasının, ligdeki rakiplerimizden biri olması, iç saha istatistikleri yüksek bir takım olması ve rakibimizin kazanmak zorunda olması gibi faktörler nedeniyle çok zor olacağını biliyorduk. Bu anlayışla başlamış olduğumuz müsabakada öne geçmiş olmamıza rağmen uzak mesafeden yemiş olduğumuz talihsiz bir golle ilk yarıyı berabere tamamlamak zorunda kaldık” dedi.

 

Mustafa Akçay, “Rakibimize gol pozisyonu vermeyip 3-4 tane yüzde yüzlük pozisyon yakalamamıza rağmen bunları değerlendiremeyince 1 puana razı olmak zorunda kaldık. Fakat alınan bu puanın önemini de küçümsememek gerektiğini düşünüyorum.

Çünkü alınan bu deplasman puanlarının hedeflerimize doğru ilerlediğimiz bu yarışta takımımıza göründüğünden fazla katkı yaptığını düşünmekteyim ve bu mücadelelerinden dolayı sporcularımı bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

 

Bu hafta sonu kendi sahalarında konuk edecekleri Altınordu maçına da değinen Akçay, “Rakibimizin küme düşme hattında olması ve alabilecekleri her puanı kar diye düşünecek bir takım olması sebebiyle motivasyonu üst düzey yaşamamız gereken bir müsabaka olarak önümüzde durmakta.

Biz de bütün bunların bilincinde olarak hazırlanacağımız bu müsabakadan galip gelmek için elimizden geleni yapacağız.Çünkü bu maçın telafisi yok.  Bu hususta sporcularıma güvenim her zamanki gibi tamdır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor