1461 hak ettiği saygıyı görmedi

 1461 Trabzonspor’un Teknik sorumlusu Mustafa Akçay Adıyaman galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.1461’in teknik adamı Akçay, “Deplasmanda kazanarak iç saha kayıplarınızı aza indirirsiniz. Adıyamanspor galibiyeti hem bu yöndeki eksikliğimizi hem de

1461 hak ettiği saygıyı görmedi

 

1461 Trabzonspor’un Teknik sorumlusu Mustafa Akçay Adıyaman galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

1461’in teknik adamı Akçay, “Deplasmanda kazanarak iç saha kayıplarınızı aza indirirsiniz. Adıyamanspor galibiyeti hem bu yöndeki eksikliğimizi hem de deplasman da kazanma özgüvenini geri getirdi. Başlangıçtan itibaren oynadığımız müsabakalarda oyun ve pozisyon zenginliği yaşamış olsak da tabela zenginliğimiz paralel gelişmemişti. Birileri ya da toplum daha çok skora göre yorumlama yaptığı için sporcularımız hak ettikleri saygıyı bu güne kadar göremediler.

Ancak bu tutumlar, toplumsal alışkanlıklar doğru yapmış olduğumuz çalışmaları etkilemeyecek olup her görüşe saygı duyarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Pozisyonu bol golü az bir müsabaka oynadık. Ancak futbolcun en önemli ürününün gol olduğunu unutmadan çalışmaları sürdürmek en doğru hareket olacaktır.

“Sizin bilginiz, karşınızdakinin sizi ne kadar anladığı kadardır.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor