1461 3 puanı 3 golle aldı

PTT 1. Lig'in ilk haftasında deplasmanda Denizlispor'u 2-1 yenen 1461 Trabzon ile evinde Bucaspor'a 2-0 yenilen Torku Konyaspor, Trabzon'da karşı karşıya geldi.Maça ev sahibi ekip Fatih, Aytaç, Abdullah, Caner, Mustafa, Eren, Gökhan, Yusuf, Abdulkadir, To

1461 3  puanı 3 golle aldı

PTT 1. Lig'in ilk haftasında deplasmanda Denizlispor'u 2-1 yenen 1461 Trabzon ile evinde Bucaspor'a 2-0 yenilen Torku Konyaspor, Trabzon'da karşı karşıya geldi.

Maça ev sahibi ekip Fatih, Aytaç, Abdullah, Caner, Mustafa, Eren, Gökhan, Yusuf, Abdulkadir, Torric Jebrin, Mustafa Tiryaki 11'i ile başladı. Konuk ekip ise sahaya Kaya, Erdinç,
Muhammet, Selim, Tolga, Neca, Erdal, Ahmet Gökhan, Şenol, Ali Zitouni, Recep 11'iyle çıktı.

10. dakikada Eren Albayrak ile öne geçen ev sahibi ekip, 29'da Gökhan Alsan ile farkı 2'ye çıkardı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1461 Trabzon'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Üstünlüğünü 2. yarıda da koruyan Trabzon ekibi, Yusuf Erdoğan'ın 52. dakikada attığı golle durumu 3-0 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve 1461 Trabzon, evindeki maçı 3-0 kazanıp puanını 6'ya çıkardı. Torku Konyaspor ise 2. haftayı da puansız kapattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor