11 Takımı küme düşürdü!

Türkiye'de 26 yıldır teknik direktörlük yapan Yılmaz Vural, 20 takım çalıştırdı; bunlardan 11'yle son olarak da Tatangalar'la küme düşme talihsizliğini yaşadı Yılmaz Vural, saha içi ve dışındaki sempatik tavırları, çılgın hareketleriyle ön plana çıkmasına

11 Takımı küme düşürdü!

Türkiye'de 26 yıldır teknik direktörlük yapan Yılmaz Vural, 20 takım çalıştırdı; bunlardan 11'yle son olarak da Tatangalar'la küme düşme talihsizliğini yaşadı

 

Yılmaz Vural, saha içi ve dışındaki sempatik tavırları, çılgın hareketleriyle ön plana çıkmasına rağmen çalıştırdığı takımları düşürmesiyle daha çok konuşuldu. Türkiye'de 26 yıldır teknik direktörlük yapan Yılmaz Vural, kariyeri boyunca 26 ayrı takımı çalıştırarak, başarı öyküsünü 'farklı' bir şekilde yazdı. Bu sezon TFF 1. Lig'de doğduğu şehrin kulübü Sakaryaspor'un başına ikinci yarıda geçen Yılmaz Vural, takımının Ç.Rize'ye dün 1-0 yenilmesiyle çalıştırdığı 11. kulübün bitime 4 hafta kala küme düşmesi talihsizliğini yaşadı.

 

FUTBOL TARİHİNE GEÇTİ

Dünya futbol tarihine geçtiği 2010-2011 sezonunda Kasımpaşa ile yollarını ayıran Vural, aynı sezon Konyaspor'la anlaştı. Bu sezon içinde her iki takım da şanssız bir şekilde Süper Lig'e veda etti. Böylelikle bir sezonda çalıştırdığı her iki takımın düşmesiyle Vural, dünya futbol tarihinde kırılması güç kötü bir rekorun altına imza atmak zorunda kaldı.

 

59 yaşındaki tecrübeli teknik adam, teknik direktörlük kariyeri boyunca 26 takımın başında en fazla 2 sene çalıştı. Yılmaz Vural, Konyaspor, Bursaspor, Antalyaspor ve Adanaspor'da ise 2'şer kez teknik direktör olarak görev yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler