"100 yıllık camialar da yıkılır..."

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 27 Şubat'ta yapılacak olağanüstü genel kurulunda başkan adayları arasında yer alan Semi Kopuz, ''100 yıllık camiaların da yıkılması an meselesidir'' dedi.Kopuz, yaptığı yazılı açıklamada, alt liglerde oynayan kulüpleri

"100 yıllık camialar da yıkılır..."

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 27 Şubat'ta yapılacak olağanüstü genel kurulunda başkan adayları arasında yer alan Semi Kopuz, ''100 yıllık camiaların da yıkılması an meselesidir'' dedi.

Kopuz, yaptığı yazılı açıklamada, alt liglerde oynayan kulüplerin sessiz çığlıklarını kamuoyu önünde haykırmak ve çözüm üretmek için bu yola çıktığını belirtti.

Tüm spor kamuoyunun şike haberleri ile uğraştığı Türk futbolunun bu zor günlerinde tek sorunun şike olmadığını hatırlatmak istediğini kaydeden Kopuz, ''Bu camianın içerisinde, en zor şartlarda görev yapan ve kulüplerini ayakta tutmaya çalışan saygıdeğer başkan arkadaşlarımdan aldığım güç ve destekle bu uğurda mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz'' ifadesinde bulundu.

600 yılı aşkın bir süre 7 cihan'a hükmetmiş Osmanlı İmparatorluğu'nun bile yıkıldığına işaret eden Kopuz, şunları kaydetti:

''100 yıllık camiaların da yıkılması an meselesidir. Türk futbolu bu noktaya, geçmişten bu yana sistemsiz ve bilgisiz yöneticilerin hem kulüpler, hem de federasyon bazında yapmış oldukları uygulamalarla geldi. Türk futbolunun sırtında bir kambur olan bu sorunları, tüm liglerde eşit, adaletli, hür bir irade ile görev yapabilecek, işi sadece futbol olan profesyonel ekipler ile sistemli bir çalışma sonucunda çözeceğiz. Bu kapsamda özellikle sorunlarını iyi bildiğim alt liglerdeki başkanlarımızın desteklerini istiyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor