'10 kişiye rağmen 3 puanı aldık'

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Sarıyer'i 1-0 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, 35 dakika 10 kişi mücadele etmelerine rağmen 3 puan almayı başardıklarını söyledi. Akçay, yaptığı açıklamada, deplasman maçlarında kaybetmese

'10 kişiye rağmen 3 puanı aldık'

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Sarıyer'i 1-0 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, 35 dakika 10 kişi mücadele etmelerine rağmen 3 puan almayı başardıklarını söyledi.

Akçay, yaptığı açıklamada, deplasman maçlarında kaybetmeseler de kazanamama sorunlarının bulunduğunu belirterek, ''Bu nedenle Sarıyer müsabakası hem bu istatistik için hem de puan durumundaki yerimiz için çok önemli bir müsabaka olarak önümüzde durmaktaydı. 35 dakika 10 kişi ile mücadele etmemize rağmen 3 puan kazanmayı başardık. Bunun haricinde oynanan oyun fazlasıyla memnun ediciydi'' dedi.

Sporcularının bu anlayış, özveri ve sabırlarını devam ettirmeleri halinde istenilen hedeflere ulaşılmasının daha da kolay olacağını kaydeden Mustafa Akçay, şöyle devam etti:

 ''Bu sporcuların da bu hedeflere ulaşılmasında ne gerekiyorsa onları yapabilecek yetenekte olmaları, gelecek adına bizleri daha da umutlandırmaktadır. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Adana Demirspor müsabakası, puan cetveline bakacak olan herkesin anlayacağı bir öneme haizdir. Bu final niteliğindeki müsabakayı da kazanarak önümüzü daha iyi görmeyi hedeflemekteyiz. Oyuncularımı almış oldukları bu deplasman galibiyetinden dolayı bir kez daha kutluyorum. Ayrıca, bizi Sarıyer deplasmanında yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor