1. Lige şike bulaştı mı?

 Bank Asya 1. Lig'te ilk altı sıradaki takımların Süper Lig'e yükselme mücadelesinde önemli bir karşılaşma olan Kasımpaşaspor-Kayseri Erciyesspor karşılaşması öncesi, Kasımpaşaspor Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, rakiplerine teşvik primi gönderildiğini

1. Lige şike bulaştı mı?

 

Bank Asya 1. Lig'te ilk altı sıradaki takımların Süper Lig'e yükselme mücadelesinde önemli bir karşılaşma olan Kasımpaşaspor-Kayseri Erciyesspor karşılaşması öncesi, Kasımpaşaspor Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, rakiplerine teşvik primi gönderildiğini ileri sürdü. 

 

Kayseri Erciyesspor'un futbolcularına bu karşılaşma için 10ar milyon lira prim vaad ettiğini ancak lig boyunca böyle bir para vaad edemeyen takımın, kendi karşılaşmaları öncesi bu kadar yüksek meblağlardan bahsedebilmesini 'şike' yapılıyor olmasına bağlayan Sidal, elinde bu paraya dair belgeler olduğunu, parayı teşvik primi olarak Erciyesspor'a gönderen takımı da bildiğini ancak bu takımla ilgili belgesi olmadan konuşmayacağını söyledi. TFF'nin bu durumu araştırması gerektiğini sözlerine ekleyen Süha Sidal, olayın peşini bırakmayacağını ve şikeyi ortaya çıkaracağını söyledi.

 

Moderatör Serhat Ulueren'in soruları karşısında da geri adım atmayan Süha Sidal, yayıncı kuruluşun kendi maçlarını kasıtlı bir biçimde yayınlamadığını da belirterek yayından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor