Uzaydan mı Su Getireceğim

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ankaralılara 'Ha gayret' diyorum. Allah'ın izniyle biraz daha gayret edersek Ankara'nın herhangi bir şekilde su kesintisine ihtiyacı kalmayacak" dedi.Boru patlamaları için Ankaralılar'dan özür dilerken, Ke

Uzaydan mı Su Getireceğim

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ankaralılara 'Ha gayret' diyorum. Allah'ın izniyle biraz daha gayret edersek Ankara'nın herhangi bir şekilde su kesintisine ihtiyacı kalmayacak" dedi.

Boru patlamaları için Ankaralılar'dan özür dilerken, Kesikköprü'den getirilecek suyun içilemez olduğunu öne sürenlere de çatan Gökçek, dün düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

"Kesikköprü Barajı'ndan su getirme çalışmaları devam ediyor. 31 Aralık'a kadar suyu getirmiş olacağız. Buradan gelecek suyun içilemez olduğuna yönelik muhalif bir siyasal parti ve bazı sivil toplum örgütleri yayın yapıyor. Suyu getirmezsin 'Niye' derler, getirirsin 'İçilmez' derler. Tabii ki Kesikköprü Barajı'nın suyunun daha sağlıklı olması için çalışıyoruz. Bu gelen su arıtılacak. Bunun için arıtma tesisi kuracağız. Üstelik bu arıtılmış suyu ben içtim. Hatta suyun tadı bazı içme sularının tadını andırıyor. Yani bu kadar menfi propaganda hiçbir yerde yok. Bu kişilere sormak lazım siz olsaydınız ne yapardınız? Biz ne yapalım uzaydan mı su getirelim?"

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler