"TSK'nın aklında darbe yoktur"

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nde darbe döneminin geride kaldığını söyledi. Hamzaçebi, "Ne TSK'nın aklında darbe vardır. Ne de darbenin çözüm olduğuna inanan bir anlayış vardır." diye konuştu. Pl

"TSK'nın aklında darbe yoktur"
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nde darbe döneminin geride kaldığını söyledi. Hamzaçebi, "Ne TSK'nın aklında darbe vardır. Ne de darbenin çözüm olduğuna inanan bir anlayış vardır." diye konuştu.

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda konuşan Hamzaçebi, orduyu yıpratmaya dönük çabalar bulunduğunu dile getirdi. TSK'nın yıpratılması eksiklerin tartışılmasını engellediğini söyleyen Hamzaçebi, anketlerde TSK'nın en güvenilir çıkmasının rastlandı olmadığını ifade etti.

Milli Savunma Bakanlığı bütçesinin yüzde 4 arttığını kaydeden Hamzaçebi, Jandarma ödeneklerinde yüzde 4,2 artış olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler