Senin Yüzünden AKP Dev Oldu

Anavatan Partisi Genel Başkanı Mumcu'nun meydan okuyuşuna çok sert yanıt veren Mehmet Ağar, "Otur oturduğun yerde, beni konuşturma" dedi. Ağar, Mumcu'nun bu tür konuşmlalarının AKP'yi tek ve dev yaptığını söyleyerek, "Saçma sapan şeyler yapmasaydın böyle

Senin Yüzünden AKP Dev Oldu

Anavatan Partisi Genel Başkanı Mumcu'nun meydan okuyuşuna çok sert yanıt veren Mehmet Ağar, "Otur oturduğun yerde, beni konuşturma" dedi. Ağar, Mumcu'nun bu tür konuşmlalarının AKP'yi tek ve dev yaptığını söyleyerek, "Saçma sapan şeyler yapmasaydın böyle olmazdı. Şimdi susma zamanı" diye konuştu.

SEÇİM yenilgisinin ardından DP Genel Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıklayan Mehmet Ağar, kendisine meydan okuyan Anavatan Genel Başkanı Erkan Mumcu'ya sert bir yanıt verdi. Ağar, "Otur oturduğun yerde, beni konuşturma. Saçma sapan şeyler yapmasaydın bu noktaya gelmezdik. Şimdi susma zamanı" dedi. Mumcu'nun, Hürriyet Gazetesi yazarı Cüneyt Ülsever'e yazdığı mektuptaki iddialarına cevap vermek niyetinde olmadığını kaydeden Ağar, şunları söyledi:

BIRAK BİZ DE OTURALIM

Benim sırtımdan gündeme gelmek ayıp, otur oturduğun yerde. Otur da bırak biz de oturalım. Beni konuşturmasın. Kalkıp Hasan Cemal'e mektuplar yazıyor. Kimin kiminle görüştüğünü ben biliyorum da kimsenin istikbali ile uğraşmak istemiyorum. Saçma sapan işler yapmasaydı bu noktaya niye gelinirdi?

AKP'NİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRME

Kalkıp bu işleri yapıp da AKP'nin ekmeğine yağ sürmeye gerek var mı? Sen partini seçime sokamamışsın. Bugün bunu yapmanın ne faydası var? Buralara kafa sokup kendini küçültmeye, rezil etmeye ne gerek var. Bu sözlerle iktidarı iyi perçinliyorsun; altın çivilerle illa bir yere gitmesinler, diye. AKP'yi tek ve dev yapmanın ne faydası var? Kavga edeceksen onunla edeceksin. Onun da zamanı var.

34 SENEDİR HARP EDİYORUM

Şimdi susma zamanı. Her konuştukça onlara yazıyor. Adamlar yüzde 46.5'e gelmiş, anlatsan ne olur, anlatmasan ne olur? Ben oraya bakıyorum, işin o tarafındayım. Çekilmişim kenara, kendimize bakıyoruz. 34 senedir harp ediyoruz. Dile kolay; biraz sükunet lazım bana. Her şeyi yaptık, fazla bir şey yapmaya gerek yok, bundan sonra yapmayalım.

EN AZ 1 YIL AVANSI VAR

 Merkez sağ sabırla bekleyecek. Türkiye'de birtakım şeyler olacak. Adamın en az bir senelik avansı var. Beklemeli. Tabi bu arada olağanüstü gelişmeler olur, buna bir şey demem. Şimdi partiler kendi söküklerini tamamlayacak. O nedenle ben bu riskleri gördüğüm için partiye yüklü bir para bıraktım.

BÜTÜNLEŞMEYE ZAMAN DARDI

 Bütünleşme niye sağlanamadı? Zaman dardı, parti kapatmak zor bir işti. 3-4 ay daha olsaydı hiçbir problem olmazdı. Seçim takvimi gelmeseydi yine problem olmazdı. 25 senedir birbiri ile savaşmış, küfür etmiş bir yapıyı birleştiriyorsunuz. Ne demişti? Sahteciliğe rağmen sustum Sayın Ağar'ı sürecin nasıl ve niçin kesildiğine dair birlikte açıklama yapmaya çağırdım. Çağrım yanıtsız bırakıldı.

Maruz bırakıldığımız sahteciliğe rağmen sustum. Uydurulan tüm yalan, iftira ve dedikodulara rağmen sustum. Çünkü bu sahtecilikte hiç vebali olmayan ve sahada DP'nin başarısı için emek veren yüz binlerin hukukuna saygımdan sustum.

Bir tek şeyi bekliyorum: Mehmet Ağar, şürekası ve basmakalıp uydurmalarla yazıp konuşan herkesle milletin gözü önünde açıkça hesaplaşmak.

Uydurulmuş yiğitlik, kahramanlık efsanelerine inanan kim varsa... Ne söylüyor, ne soruyor, ne biliyorsa... Hodri meydan!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler