Mandıralı:Türkiye birleşiyor

Birleşme Kongresini değerlendiren Mandıralı “Tüm Türkiye görmüştür ki; alternatif Demokrat Partidir. Kongremize Türkiye'nin dört bir yanından katılan delgelerimiz, vatandaşlarımız salonlara sığmamıştır. Türkiye ayaktadır. Bu iktidardan kurtuluş reçetesi D

Mandıralı:Türkiye birleşiyor

Birleşme Kongresini değerlendiren Mandıralı “Tüm Türkiye görmüştür ki; alternatif Demokrat Partidir. Kongremize Türkiye'nin dört bir yanından katılan delgelerimiz, vatandaşlarımız salonlara sığmamıştır. Türkiye ayaktadır. Bu iktidardan kurtuluş reçetesi Demokrat Partidir” dedi.

Mandıralı “Burada asıl görev şimdi başlıyor. Bugüne kadar Merkez Sağ'ın başarısına kendini adamış Demokrat Parti kadroları, yılmadan, bıkmadan çalışacak, tüm Türkiye'de güçlü Demokrat Parti kadrolarını yeniden harekete geçirerek, iktidarın en güçlü alternatifinin Merkez Sağ olduğunu herkese gösterecektir” dedi.

DP Merkez karar Kurulu Üyesi Mandıralı sözlerini şöyle sürdürdü:
“Demokrat Parti ve ANAP mensupları olarak, Türkiye'nin her yanına diktiğimiz hizmet anıtlarıyla her zaman iftihar ettik. Sorun oluşturan değil, sorun çözen liderlere sahip olmakla övündük. En karanlık anlarda bile, güneşin doğmasının yakın olduğunu yönündeki inancımızda zerre azalma olmadı. Şimdi de, eskisinden daha güçlü, eskisinden daha zinde, eskisinden daha kararlı olarak Türk siyasetinde Merkez Sağ bayrağını dalgalandırıyoruz. Bu bayrağı iktidar burcuna dikeceğimiz günlere çok az kaldı. Yeter ki, inancımızı kavi tutalım. Yeter ki, bu büyük misyonu sağdan sola saptırmaya çalışacakları, elimizin tersiyle itelim. Yeter ki, kim olduğumuzun ve milletimizin bizi neden özlemle beklediğinin farkında olalım.”

Mandıralı, Demokrat Partinin bir merkez parti olduğunu ifade derek sözlerini şöyle tamamladı “Gelin merkezde buluşalım. Bu merkez, şehir merkezi gibidir. Solculara da sağcılara da açıktır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler