Kübra Gül Evlenemiyor

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün kızı Kübra, tüm hazırlıklarını tamamlamasına rağmen, seçimler nedeniyle bir türlü düğün tarihini kesinleştiremedi.Cumhurbaşkanlığı seçiminin gündemde olmadığı dönemde kızlarının evliliği için 22 Temmuz'u seçen Gül ailesi,

Kübra Gül Evlenemiyor

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün kızı Kübra, tüm hazırlıklarını tamamlamasına rağmen, seçimler nedeniyle bir türlü düğün tarihini kesinleştiremedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin gündemde olmadığı dönemde kızlarının evliliği için 22 Temmuz'u seçen Gül ailesi, nikâh davetiyesi hazırlamak üzereyken kriz patlak verdi. Önce, Gül'ün cumhurbaşkanlığı adaylığı gündeme geldi, düğünün Köşk'te yapılıp yapılmayacağı tartışıldı.

Ancak, süreç tıkanınca, Kübra Gül - Mehmet Sarımermer çiftinin dünyaevine girmeyi planladığı 22 Temmuz, seçim tarihi oldu.

Seçim nedeniyle düğün tarihini erteleyen genç çift, siyasi belirsizlikler nedeniyle şimdi de bir türlü düğün tarihine karar veremiyor. Düğün hazırlıklarını aylar öncesinden tamamlayan Kübra Gül, küçük eksikliklerini giderirken diğer taraftan da cumhubaşkanlığı seçimiyle ilgili takvimi bekliyor.

İki bayram arası olur mu?

Eylül ortasında Ramazan ayının başlaması, ekim ortasında da Ramazan Bayramı olması nedeniyle nikâh tarihi için "kasım ayı ihtimali" öne çıkıyor.

Ancak, Kübra Gül'ü bu kez de halk arasında yaygın olan bir inanış bekliyor. Gül ailesinin yakınları, düğün tarihinin en erken kasım olabileceğini, ancak bu kez de, "iki bayram arası düğün uğursuzluk getirir" inanışı nedeniyle tarihin ertelenebileceğini belirtiyor.


Milliyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset