Erdoğan Kimi Listeye Aldı?

Erdoğan, 60'ıncı hükümeti bugün Sezer'e sunacak. Kabinede hangi isimlerin yer alacağı merak konusu. Hangi isimlerin koltuğu kesin gibi, bakanlık için kimlerin adı geçiyor?Başbakan Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı'nın seçilmesi ve cumhurbaşkanı adayının açık

Erdoğan Kimi Listeye Aldı?

Erdoğan, 60'ıncı hükümeti bugün Sezer'e sunacak. Kabinede hangi isimlerin yer alacağı merak konusu. Hangi isimlerin koltuğu kesin gibi, bakanlık için kimlerin adı geçiyor?

Başbakan Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı'nın seçilmesi ve cumhurbaşkanı adayının açıklanmasından sonra bugün de yeni kabineyi Çankaya Köşkü'ne sunacak. Kabinede hangi isimlerin yer alacağı merak konusu.

Kulislerde konuşulanlara göre Kemal Unakıtan, Mehmet Ali Şahin, Binali Yıldırım, Ali Babacan, Beşir Atalay ve Recep Akdağ kabinede kalacağına kesin gözüyle bakılan isimler...

Unakıtan'ın ekonomiye koordinatör bakan olarak atanabileceği, Ali Babacan'ın da dışişleri bakanlığına kaydırılacağı belirtiliyor.

Babacan'dan boşalacak Avrupa Birliği başmüzakereciliği için, Karaman milletvekili Lütfü Elvan'ın adı geçiyor.

Eski Grup Başkanvekili Faruk Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen, Zafer Çağlayan, Ertuğrul Günay, Mehmet Sağlam, Mehmet Şimşek de kabinede yer alacak yeni isimler olarak kulislerde dile getiriliyor.

Murat Başesgioğlu'nun ise içişleri ya da Milli Savunma Bakanı olabileceği yorumları yapılıyor.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset