Cirav Sonuçtan Memnun

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkanı Mehmet Cirav, bu seçimin en güzel ve yararlı taraflarından birisinin, 1987'den itibaren halkın oylarının parlamentoda temsil oranının en yükseğe ulaşması olduğunu belirtti.Cirav, yaptığı yazılı açıklamada, Türk

Cirav Sonuçtan Memnun

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkanı Mehmet Cirav, bu seçimin en güzel ve yararlı taraflarından birisinin, 1987'den itibaren halkın oylarının parlamentoda temsil oranının en yükseğe ulaşması olduğunu belirtti.

Cirav, yaptığı yazılı açıklamada, Türk halkının 2007 genel seçimleri için yaz ortası olmasına rağmen beklenenin üzerinde bir katılımla sandığa giderek demokratik hakkını sağduyu ile kullandığını ifade etti.

Seçimlere katılım oranının yüksek olmasının, Türk halkının demokratik haklarını kullanmaya şartlar ne olursa olsun giderek daha fazla önem verdiğinin bir göstergesi olduğunu kaydeden Cirav, şöyle devam etti:

''Bu seçimin en güzel ve yararlı taraflarından birisi, 1987'den itibaren halkın oylarının parlamentoda temsil oranının en yükseğe ulaşmasıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin, sandıktan çıkan orana paralel olarak hemen hemen her kesimden gelen milletvekilleriyle Türk halkı için daha verimli çalışacağı inancındayız. Bu vesileyle yeni oluşan parlamentoda görev alacak milletvekillerine başarılar diliyor, Türk siyasi tarihinde örnek gösterilebilecek bir seçimi gerçekleştiren Türk halkının sağduyusunu da takdir ediyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset