Cevat Kurt: “İktidar partisi ayrıştırma siyasetini çok güzel kullandı”

Saadet Partisi Cevat Kurt Haber61’e konuştu.

Cevat Kurt: “İktidar partisi ayrıştırma siyasetini çok güzel kullandı”

Haber61 – Haber Servisi - Saadet partisi ile başkanı Cevat Kurt haber61’e önemli açıklamalarda bulunarak “İktidar partisi ayrıştırma siyasetini çok güzel kullandı” dedi. 

Kurt, “Açıkçası 45 günlük süre içinde seçim çalışmalarının şartların eşit olduğu bir seçim çalışması yürütüldüğünü söyleyemem. İktidar partisi ayrıştırma siyasetini o kadar güzel kullandık bunu söylemek istiyorum. Seçim günü hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Son sonuçlar AK Parti’nin büyük oy kaybettiğini görüyoruz. Bazı ilçelerde de Saadet Partisinin başarılı olacağını düşünüyoruz. Bizim beklediğimiz sonuçlar bu. Milletin kanaatinin özgürce sandığa yaşadığını düşünüyorum. Millete sağlıklı bilgi vermezseniz olacak buydu. Ama iktidar partisi 3-4 ilçeyi kaybediyor. Devletin tepesi hepimizin Cumhurbaşkanının kullandığı dil sakıncalı. İçişleri Bakanı olan Bakanın ayrıştırıcı bir dil kullanmadı. Havuz medyası ile milletin sağlıklı bilgiye ulaşmasını engellemiş. Hiçbir alan bırakılmamış. Buradan tekrar söylüyorum. Hepimiz kardeşiz bu vatanın evlatlarıyız. Bir oy uğruna milleti germenin kutuplaştırmanın gereği yok. Millet neyi istiyorsa biz siyasetçilerinde buna saygı durması gerekir” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset