Kavganın sonu acı bitti! Boğazı kesilen kişi hayatını kaybetti

Yıldırım ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Kavganın sonu acı bitti! Boğazı kesilen kişi hayatını kaybetti

Bursa’da çıkan bıçaklı kavgada boğazı kesilen bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, henüz bilinmeyen bir nedenle iki kişi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bir kişinin boğazı kesildi. Ağır yaralanan şahıs, Kestel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan ağır yaralanan şahıs, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

bogazi-kesildi-d

Olayın ardından jandarma timleri bölgede geniş güvenlik önlemi alırken, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.