İlkokul öğrencisini itfaiye kurtardı
Van'da bir ilkokul öğrencisi parmağını su matarasının kapağına sıkıştırdı.
Yayınlanma:
Van merkez İpekyolu ilçesinde bir ilkokul öğrencisi parmağını su matarasının kapağına sıkıştırdı. Çocuğun parmağını mataradan itfaiye ekipleri çıkardı.
Van merkez İpekyolu ilçesindeki bir ilkokulda okuyan öğrenci, parmağını su matarasının kapağına sıkıştırdı. Öğretmen ve idareciler çocuğun parmağını sıkıştığı yerden çıkaramayınca itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede okula giden itfaiye ekipleri, yaklaşık 15 dakikalık çalışma sonucu çocuğun parmağını sıkıştığı yerden kurtardı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Resmi İlanlar
Şehirler
