Gece yarısı korkutan sarsıntı: AFAD verileri paylaştı

Erzincan’ın Kemah ilçesinde gece yarısı meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden olurken, sarsıntı çevre illerden de hissedildi.
Gece yarısı korkutan sarsıntı: AFAD verileri paylaştı

Erzincan, gece saatlerinde sarsıcı bir haberle güne başladı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından paylaşılan verilere göre, Kemah ilçesi merkezli 4,1 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Saat 00.38’de kaydedilen sarsıntı, bölgede tedirginlik yarattı.

Depremin Ayrıntıları Belli Oldu

AFAD’ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, yerin yaklaşık 7,02 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, yüzeye yakınlığı nedeniyle ilçede net bir şekilde hissedildi. İlk belirlemelere göre sarsıntı sırasında herhangi bir can veya mal kaybı bildirilmedi.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.