Özel 7M Hastanesi'nde "Sağlıkta marka olma yolunda yeni bir dönem..."

Özel 7M Hastanesi; Plastik Cerrah Op. Dr. Ömer Ambarcıoğlu, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Evren Akmut, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Erol Yıldırım ve Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Erol Öztürk'ün ortaklık yapısına katılımıyla gücüne güç katmaya devam ediyor. 

Özel 7M Hastanesi'nde "Sağlıkta marka olma yolunda yeni bir dönem..."

Son yapılan yönetim kurulu toplantısında konuşan Özel 7M Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ayhan Çağılcı, "Yönetim olarak 2023 yılı ve sonraki döneminde hastanemizin marka değeri oluşmasında daha ileri bir seviyeye gelebilmek için çalışmalarımıza son hız devam ediyoruz. Yönetim kadromuza kattığımız yeni doktorlarımızın topluma vermiş oldukları hizmetler düşünüldüğünde, bu ortaklığın hastanemize, şehrimize ve bölgemize çok değer katacağına inanıyoruz. Bu bağlamda kendilerine bize olan güvenlerinden dolayı teşekkür ediyor, bu yolda birlikte yürümekten mutluluk duyuyoruz." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler