Bayraktar'dan anlamlı ziyaret

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, eski Trabzon Valisi Recep Kızılcık'a veda yemeğinde kürsüde konuşma yaptığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden iş adamı Mustafa Şılbır'ın ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi. Bakan Bayraktar,

Bayraktar'dan anlamlı ziyaret
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, eski Trabzon Valisi Recep Kızılcık'a veda yemeğinde kürsüde konuşma yaptığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden iş adamı Mustafa Şılbır'ın ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.
 
Bakan Bayraktar, Şılbır'ın merkeze bağlı Yeşilova Mahallesi'ndeki evine giderek, oğulları Ercan ve Erdem Şılbır ile diğer yakınlarına başsağlığı diledi.
 
Bakan Bayraktar, daha sonra Mustafa Şılbır'ın mezarını ziyaret ederek dua okudu.
 
Ziyarete, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti Trabzon milletvekilleri Faruk Özak, Aydın Bıyıklıoğlu ve Safiye Seymenoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ile İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras da katıldı.
 
Şılbır, son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Trabzon'dan merkez valiliğine atanan Kızılcık için Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sahil Tesislerinde 19 Ağustos Pazartesi akşamı düzenlenen veda yemeğinde konuşma yaptığı sırada kalp krizi geçirerek yere düşmüştü. 
 
Burada yapılan müdahalenin ardından KTÜ Farabi Hastanesine kaldırılan Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Şılbır, 20 Ağustos Salı günü hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler