| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Rize Yayın tarihi: 02 Temmuz 2024 17:58 Güncellenme tarihi: 02 Temmuz 2024 18:19

Rize'de kurşunlu saldırı! Belediye başkanı öldürüldü

Rize’de meydana silahlı kavgada eski Tunca Belde Belediyesi Başkanı Ahmet Naci Aytemiz hayatını kaybetti.

Rize'nin Ardeşen ilçesinde çıkan silahlı kavgada eski Tunca Belde Belediyesi Başkanı Ahmet Naci Aytemiz hayatını kaybetti.

Olay, Merkez Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, Ardeşen ilçesine bağlı eski Tunca Belde Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz (56) ile H.K. isimli şahıs arasında bir iş yerinde tartışma çıktı.

Büyüyen tartışma caddeye taşınarak silahlı kavgaya dönüşdü. H.K. isimli şahıs belinden çıkardığı silah ile eski Belediye Başkanı Naci Aytemiz'e ateş etti.

Dizlerinin üzerine çöken Aytemiz olay yerinde bulunan bir başka vatandaş tarafından tutulurken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırılan Aytemiz bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili 2 kişi yakalanırken, 1 kişinin daha yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Öte yandan, olayla ilgili Pazar Cumhuriyet Başsavcılığı adli soruşturma başlattı.

ss1.webp

Rize'de kurşunlu saldırı! Belediye başkanı öldürüldü

Kaynak: İHA

Yorumlar (1)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

K
KOÇ 61
1 yıl önce

Trabzon da olsun Rize'de olsun sokakta 10 kişi durdur yarısında silah vardır adamını bulup parayı basana taşıma ruhsatı veriliyor gerçi ihtiyaçta yok ruhsata kimse sorgulamıyor canı isteyen silâh canı isteyen kılıç canı isteyen bıçak taşıyabilir nasılsa ülkemizde her şey yapanın yanına kâr kalıyor.