| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Rize Yayın tarihi: 31 Ekim 2019 13:07 Güncellenme tarihi: 25 Şubat 2026 22:02

Ardeşen’de ruhsatsız silah atölyesine baskın

Rize’nin Ardeşen ilçesinde ruhsatsız silah imalatı yapıldığı belirlenen adrese düzenlenen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. Atölyede çok sayıda silah parçası ve ekipman ele geçirildi.

Rize'de ruhsatsız silah imalatı yapılan atölyeye düzenlenen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Rize Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ardeşen ilçesinde izinsiz silah imalatı ve ticareti yapıldığı ihbarı üzerine belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Ekipler, A.Ö, H.Ö. ve K.Ö'ye ait evde oluşturulan atölyede, 1 ruhsatsız tabanca, 6 tabanca gövdesi, 3 tabanca üst kapağı, 3 tabanca namlusu, 3 şarjör, 38 tetik tertibatı, 16 kabza, 4 yay, 51 tabanca horozu ile silah yapımında kullanılan fırın ve çeşitli araç gereç ele geçirdi. 

Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Yorumlar (1)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

T
tegmen
6 yıl önce

vay anasini sorsanda derler böyük orgüt yakaladık ulan karadenizde her evde çıkar bu kadar silah ne yin kafası bu ufak işlerle uğraşmayun