haber61 whatsapp ihbar hattı

Whatsapp hattımız üzerinden bize ihbar göndereblirsiniz. - Whatsapp'tan bize ulaşabilirsiniz-

haber61 whatsapp ihbar hattı

İlk yayın hayatına başladığı 2006 yılından beri sizlerin görüş ve önerilerine önem veren haber61.net çok daha yakınınızda.

Türkiye’nin en büyük bölgesel haber sitesi ünvanını siz değerli okuyucularının desteği ve sizlerden aldığı güçle uzun süredir elinde bulunduran haber61’de sizlerin gönderdiği haberlere bundan sonra daha da önem verilecek.

Sadece Trabzon değil, Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere Yurdun ve Dünyanın dört bir tarafından göndereceğiniz haber, fotoğraf, videoları artık bizlere ulaştırmanız çok daha kolay olacak.

Her gün baş döndürücü hızla gelişen teknoloji , sosyal paylaşımlara olan ilgiyi hızla arttırıp doruk noktasına getirdiği günümüzde bizde siz okurlarımızın haber ekibimizden gönüllü bir birey gibi, içlerinde gizli kalmış olan gazetecilik duygularını tatmin etmelerine yardımcı olmaya çalışacağız.

Evet,  ilginiz çeken olaylar, dünyanın neresinde olursanız olun haber değeri taşıdığına inandığınız gelişmeleri, resim ya da videolarını çekerek bize rahatça gönderebileceksiniz. Gönderdiğiniz resim ve videolara olayın anlatımını da elinizden geldiğince, kısa açıklamalar doğrultusunda bildirirseniz, gönderiniz haber61.net sayfalarında yerini alacaktır.

Haber merkezimiz tarafından doğruluğu araştırılacak gönderilerde, doğruluk payı yüksek gönderilerde bulunan siz değerli okuyucularımızın istedikleri taktirde gönderdiği haberlerin altında kendi imzaları dahi yer alabilecektir.

WhatsApp’ı kullanan her okurumuz artık ekibimizde:

Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık haber61.net  muhabiri gibi haber servis edebilecekler.

0532 4567141 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar haber61.net sayfalarında yer almaya başlayacak.

Bu uygulamayı neden başlattık

Bu uygulamayı başlatma nedenimiz bizlerinde size yakın olmak istediğimizden kaynaklandı.

Sizler yıllardan beri bizlere çok yakınsınız. Bizi her gün defalarca takip ediyor, hep bizimle oluyorsunuz. Bizlerde sizlere daha yakın olmak için böyle bir uygulama başlatmaya karar verdik.

Siz yıllarca bize güvendiniz, ilkleri doğru ve tarafsız olarak bizden duydunuz. Biz istedik ki; bizlerde sizlere yakın olalım, ilkleri diğer okuyucularımız bizlerin aracılığı ile sizden duysun.

Göstereceğiniz ilgi ve alakaya şimdiden teşekkür eder, 0532 4567141 nolu telefon numaramıza gönderilerinizi heyecanla bekleriz. İstemeniz halinde habere isimlerinize de haberin kaynağı bölümünde yer vereceğiz.

Saygı ve sevgilerle

Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler