Bugün burcun ne söylüyor?

  KOÇLAR Pek çok konuda düzeninizi etkileyecek gelişmeler başlıyor. Evde alınması gereken önlemler yanında aileye ilişkin sorumluluklar sizi gergin kılabilir. Özel hayatınıza ait gelişmeler de bu dönem size sorumluluk getirecek. Kişisel konularınızın ağır

Bugün burcun ne söylüyor?

 

 
KOÇLAR
 
Pek çok konuda düzeninizi etkileyecek gelişmeler başlıyor. Evde alınması gereken önlemler yanında aileye ilişkin sorumluluklar sizi gergin kılabilir. Özel hayatınıza ait gelişmeler de bu dönem size sorumluluk getirecek. Kişisel konularınızın ağırlığı karşısında daha esnek olmalısınız. Bu dönemde iş hayatından kaynaklanan baskılar artabilir.
 
 
BOĞALAR
 
Duygusal yönlerinizi gizleme ihtiyacı içindesiniz. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi sizi endişelendirmesin. Yakın dostlarınızla bir araya gelerek, sizi zorda bırakan konuları paylaşmalısınız. Ailenizle ilgili sürpriz olaylara hazırlıklı olmalısınız. Uyumlu olma isteği içindesiniz. Endişelerinizden bir an önce sıyrılmalısınız.
 
İKİZLER
 
Size ait değerlerin hiçe sayıldığını düşünüp alınganlık göstermeyin. Bu nedenle göstereceğiniz isyankâr tavırlar arkadaşlarınızla aranızı bozabilir. Hiç beklenmedik tepkilerin sonucu zararı maddi ve manevi size dokunabilir.
 
YENGEÇLER
 
Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.
 
ASLANLAR
 
Kendinizi kıstırılmış ve sorunlarla baş edemez bir halde bulabilirsiniz. Uzun zamandır sorguladığınız geçmişiniz, aile bireyleri ile ilgili kapalı konular sizi yıpratmakta. Ancak yeterince güçlü ve sağduyulu olmanız gerekiyor. Hayatınıza giren yenilikler bir bakıma size gereken iyimserliği sağlamakta. İşe ait hazırlıklarınızı hızlandırmaya gayret edin. 
 
BAŞAKLAR
 
Öfkelerinizi içinizde saklama gereği duymaktan, gergin bir gün geçirebilirsiniz. Oysa içgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün ve siz, hala kendi şartlarınızı özdenetiminizden geçiriyorsunuz. Özgürlük sınırlarınızı gevşeterek, yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Bugün, sportif aktivitelere önem vermelisiniz.
 
TERAZİLER
 
İşinize ve elde edeceğiniz tatminkâr sonuçlara odaklanmaya çalışın bugün. Motivasyonunuzu bozmaya kalkanlar, destek olacağına emin olduğunuz ancak sizi şaşırtıp beklenmedik sorun çıkaranlar yolunuzdan döndürmesin.
 
AKREPLER
 
Aşkta her zaman başa güreşmeyi sevdiğiniz için, bugün karşınıza çıkan engelleri aşma konusunda sorunlar yaşayacaksınız. Güçlü dostlarınız sayesinde; uzun süredir yarıda kalmış olan işlerinizle ilgili adımlar atacaksınız. Küçük kazalara müsait bir gününüzdesiniz. Ani tansiyon değişimleri görülebilir
 
YAYLAR
 
Ani para çıkışları ve belki de kayıplarına açık olacağınız bir gün. Bankacılık işlemlerinde, kredi kartı kullanımında, yatırımlarda her zamankinden daha dikkatli olmanızda fayda var. Harcama yapmamaya çalışın. 
 
OĞLAKLAR
 
İlişkilerinizi içine alan duygusal temalar size sorun kaynağı oluyor. Eşin duygusal durumu hakkında daha duyarlı olmak, ezici ve katı yanlarınızı bastırmak en doğrusu. İşbirliği gerektiren ortaklaşa konularda yeni destekler aramaya bakın. Geleceğe dönük para ile ilintili planlarınız ise yavaş ilerlemekte. Sosyal çalışmaların getirdiği sorumluluklar unutulmamalı.
 
KOVALAR
 
Hakim olduğunuzu düşündüğünüz bir konuda kendinizi yetersiz ve güçsüz hissettirecek gelişmeler yaşanabilir. Ya buna kapılıp işleri gözünüzde büyüteceksiniz ya da tecrübelerinize bakıp bir çıkış yolu bulacaksınız.
 
BALIKLAR
 
Sevginizi ifade etmenin pek çok yolu var. Bugün en derin duygularınızı dile getirmek veya başka bir şey düşünmeyip eğlenmek için uygun olmayabilir. Belki de sadece yanında olduğunuzu bilmek sizi sevenler için yeterlidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya