Yöresel sanatçı Kibar Sürmen'in Single'i çıktı

 Trabzonlu sanatçı Kibar Sürmen ‘in ilk Single’i  “Seni Seviyorum müzik marketlerde satışa çıktıAslen Trabzon’un Sürmene ilçesinden olan Kibar Sürmen Müzikseverler Trabzonspor için yaptığı “Tiryakinim Trabzon” ve “Dik Oyna” marşlarıyla tanıdı Bugün Trabzo

Yöresel sanatçı Kibar Sürmen'in Single'i çıktı

 Trabzonlu sanatçı Kibar Sürmen ‘in ilk Single’i  “Seni Seviyorum müzik marketlerde satışa çıktı

Aslen Trabzon’un Sürmene ilçesinden olan Kibar Sürmen Müzikseverler Trabzonspor için yaptığı “Tiryakinim Trabzon” ve “Dik Oyna” marşlarıyla tanıdı

 

Bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde  bir basın toplantısı düzenleyen Trabzonlu sanatçı Sürmen Trabzonspor’a iki marş yazdığını belirterek” Şimdi ki hedefim ise 200’ün üzerinde, söz ve müziği kendime ait olan besteleri müzik severlerle buluşturmak.

Bu yüzden ilk profesyonel çalışmam  "Seni Seviyorum" adlı single Tüm Müzik Marketler"de ki yerini aldı.

 

Sözü ve müziği kendime ait olan "Seni Seviyorum" şarkısı 4 versiyondan oluşuyor. Bunlar sırasıyla akustik, cool(remix), alaturka, piyano(şiir) versiyonlarından oluşmaktadır.

 

İstanbul"da 2 ay süren stüdyo çalışmasından sonra,  Türkiye"nin en profesyonel müzisyenleriyle çalışarak bu albümü çıkartmış bulunuyorum.


İstanbul, Ankara’nın yanı sıra Türkiye"nin bir çok ilinde konserler ve sahne çalışmaları düzenledim.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat