“We Could Be The Same” ile final

Norveç’in başkenti Oslo’da gerçekleştirilen 55. Eurovision Şarkı Yarışması’nın ikinci yarı finalinde 17. sırada Türkiye’yi temsilen sahneye çıkan maNga, “We Could Be The Same” adlı parçasıyla salonda bulunan 16 bin kişiden büyük alkış topladı ve finale yü

“We Could Be The Same” ile final

Norveç’in başkenti Oslo’da gerçekleştirilen 55. Eurovision Şarkı Yarışması’nın ikinci yarı finalinde 17. sırada Türkiye’yi temsilen sahneye çıkan maNga, “We Could Be The Same” adlı parçasıyla salonda bulunan 16 bin kişiden büyük alkış topladı ve finale yükseldi.

 

Sahneye stilist Mehmet Acar tarafından hazırlanan “Que” firmasının kostümleri ile çıkan Manga, Genevieve Cleary’in koreografisi ile diğer ülkelerden değişik bir performans sergiledi. Sahnede robot olarak çıkıp insana dönen ve vokalist Ferman’a sarılan Natalie Marrable’ın, lazer ışıkları ile donanmış giydiği 70 kiloluk kostümü büyük bir ilgi gördü. Yarışmanın sunucularından Erik Solbakken, son üç parçayı anons ederken kravatlarında Türk, Gürcü ve Hırvat bayraklarını kullandı. Finalde yarışmaya hak kazanan diğer ülkeler, Gürcistan, Ukrayna, Kıbrıs Rum Kesimi, İsrail, İrlanda, Azerbaycan, Romanya, Ermenistan ve Danimarka oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat