Ünlü yazarlar Trabzon'a geliyor

 Doğu Karadeniz'in en büyük kitap şöleni; 2. "Trabzon'da Kitap Zamanı" adlı etkinlik, 21 Şubat Cuma günü başlıyor.  Geçen yıl Trabzon'daki Yazarlar, Yayınevleri ve Kitapçıların etkinliğe davet edilmemesi büyük tartışmaya ve tepkiye neden olmuştu.! "TRABZO

Ünlü yazarlar Trabzon'a geliyor

 Doğu Karadeniz'in en büyük kitap şöleni; 2. "Trabzon'da Kitap Zamanı" adlı etkinlik, 21 Şubat Cuma günü başlıyor.

  Geçen yıl Trabzon'daki Yazarlar, Yayınevleri ve Kitapçıların etkinliğe davet edilmemesi büyük tartışmaya ve tepkiye neden olmuştu.!

 "TRABZON’DA KİTAP ZAMANI" BAŞLIYOR…

 Kitap şölenine aralarında İlber Ortaylı’nın da bulunduğu 50 yazar ile 50 yayınevi katılacak.

 Konuyla ilgili yapılan açıklamada; Trabzon’da geçen yıl Türkiye gündemine oturan ve on binlerce vatandaş ile öğrencinin akın ettiği "Trabzon'da Kitap Zamanı" etkinliğinin 2.’si; 21 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Zorlu Grand Otel’de gerçekleştirileceği belirtildi.

 

 

Resim-2: Arşiv - 14.2.2013 tarihli etkinlik

 

Türkiye'nin önde gelen Yazarları ile Yayınevlerinin katılacağı Trabzon'daki kitap şöleni; Akoluk Basın yayın Dağıtım Şirketi organizatörlüğü ile yapılacak.

 

 

 

 

 

Resim-3: Arşiv - 14.2.2013 tarihli etkinlik

 

 

 

Trabzon’luların sabırsızlıkla beklediği ve tüm kesimlerin düzenlenmesinden memnuniyet duyduğu bu önemli etkinlik, Trabzon'un adını Türkiye'ye tanıtacak Karadeniz Bölgesi’nin en büyük kitap şöleni olacak.

 

 

 

 

 

Resim-4: Arşiv - 14.2.2013 tarihli etkinlik

 

 

 

 

KİTAP ŞÖLENİNE HANGİ YAZARLAR KATILACAK?

 

 

 

 

21 Şubat Cuma günü saat 14.00'da açılışı gerçekleştirilecek olan etkinliğe, Türkiye’nin önde gelen yazarlarından onur konuğu olarak Nazan Bekiroğlu ve Türkiye’de kitapları on binlerce satan ve milyonlarca okur kitlesine sahip olan önemli bilgileri ve yazı dizileri ile sık sık Türkiye’nin gündemine gelen yazarlardan;

 

İlber Ortaylı, Canan Tan, Banu Avar, Bilal Sami Gökdemir, Hasan Kantarcı, Yavuz Ekinci, Aslı Erdoğan, Hikmet Anıl Öztekin, Fatih Çıtlak, Ali Çimen, Mürvet Sarıyıldız, Dursun Ali Sazkaya, Gökhan Sarı, Ayşe Keskin, Ali Çolak, Melih Tuğtağ, Hasan Öztürk, Mine Sota, Oktay Tiryakioğlu, Harun Çelik, Tuncel Altınköprülü, Esma Ala, Cavidan Yılmaz, Mehmet Kartal, Mahir Ünsal Eriş, Oylum Yılmaz, Cem Gülbent, Ahmet Günbay Yıldız, Serkan Türk, Ömer Sevinçgül, Erdal Demirkıran, Tarık Uslu, Uğur Biryol, Canan Tan, Aret Vartanyan, Hakan Günday, Mustafa Armağan, Metin Özdamarlar, Necmettin Alkan, Turgay Güler, Yavuz Bahadıroğlu, Mehmet Şamil, Hayrettin Orhanoğlu, Aşkım Kapışmak, Ahmet Turgut, Sinan Yağmur, Banu Avar; Trabzon'da Trabzonlu okurlar ve öğrencilerle bir araya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler