Ünlü yazar köprüden atladı

 ''Ağır Roman'' kitabının yazarı Metin Kaçan, Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar etti. Alınan bilgiye göre, Üsküdar Çengelköy Polis Merkezi'ne gelen bir taksi şoförü, 5 Ocak Cumartesi günü akşam saatlerinde Esenler’de aracına müşteri olarak binen bir

Ünlü yazar köprüden atladı

 

''Ağır Roman'' kitabının yazarı Metin Kaçan, Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar etti.
 
Alınan bilgiye göre, Üsküdar Çengelköy Polis Merkezi'ne gelen bir taksi şoförü, 5 Ocak Cumartesi günü akşam saatlerinde Esenler’de aracına müşteri olarak binen bir kişinin Üsküdar'a gitmek istediğini söyledi. Taksici ifadesinde, şahsın Boğaziçi Köprüsü üzerinde fotoğraf çekeceğini söyleyerek yavaşlamasını istediğini, cüzdanını araçta bıraktıktan sonra inerek köprüden atladığını söyledi. Yapılan incelemenin ardından polis durumu Metin Kaçan'ın ailesine bildirirken, boğazda yapılan aramalarda Kaçan’ın cesedine ulaşamadı.
 
Olayın Sosyal medyada yer alması üzerine Metin Kaçan'ın ağabeyi, karikatürist, yapımcı ve oyuncu Hasan Kaçan'ın durumu sosyal medya sitesi üzerinden doğruladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat