Türkülerle Baharı getirdiler

 Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği (KA-FEM) , Arsin Lisesi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Türk Halk Müziği Korosu Konseri büyük beğeni topladı. Birbirinden güzel türküleri başarıyla yorumlayan gençler ayakta alkışlandı.. Ka

Türkülerle Baharı getirdiler

 

Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği (KA-FEM) , Arsin Lisesi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Türk Halk Müziği Korosu Konseri büyük beğeni topladı. Birbirinden güzel türküleri başarıyla yorumlayan gençler ayakta alkışlandı..

 

Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof.Dr.Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen konsere Arsin Kaymakamı Ercan Çiçek eşi Fatma Çiçek, Arsin Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen, eşi Dr.Filiz Şen, Arsin Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gürsoy, Arsin Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Sema Sarıkoç, Ka-Fem Derneği Başkanı Burak Demirkır, Arsin Lisesi Müdürü Mehmet Zeki Saruhan, Ka-Fem Derneği Yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Mehmet Kartal’ın eşsiz sunumu ve şiirleriyle süslediği ,Lütfiye Gamze Demirkır yönetiminde iki bölüm halinde gerçekleştirilen “Türküyle Gelen Bahar” konserinde öğrenciler birbirinden güzel türküleri seslendirdiler. Konserin finalini ise muhteşem ses ve yorumuyla şef Lütfiye Gamze Demirkır yaptı. Konser sonunda Demirkır ve Okul Müdürü Saruhan’a birer plaket takdim edildi.

Konser sonrasında bir konuşma yapan Arsin Kaymakamı Ercan Çiçek büyük keyifle izlediği konserden gurur duyduğunu belirterek, “ Bu akşam burada bulunmaktan dolayı büyük zevk aldım. Bunun yanında da inanılmaz gururluyum. Çünkü bu çocuklar bizim çocuklarımız. Ben onların kaymakamıyım. Bir yıldır sarf ettikleri emeklerinin karşılığını aldılar. Onları şeflerinin, ailelerinin ve öğretmenlerinin huzurunda bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu.

Arsin Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen de Şanlıurfa’da oynanan Türkiye Kupası maçında bağırmaktan dolayı sesinin kısıldığını kaydederek, “ Kupa maçında sesimi kaybettim. Burada konuşacak durumda değilim. Ama sesim Trabzonspor’a feda olsun. Ama bizim asıl şampiyonumuz Arsin Lisemiz oldu” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat