Türkiye'nin yeni yeteneği kim oldu

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de 6 ay gibi uzun bir sürecin ardından Türkiye'nin en yeteneklisi halk oyu ile belirlendi. Türkiye'nin en yeteneklisi, Yetenek Sizsiniz Türkiye ikinci Sezon şampiyonu Sefa Doğanay oldu. Son son 5'e kalan yarışmacılar; Aref Ghafour

Türkiye'nin yeni yeteneği kim oldu

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de 6 ay gibi uzun bir sürecin ardından Türkiye'nin en yeteneklisi halk oyu ile belirlendi. Türkiye'nin en yeteneklisi, Yetenek Sizsiniz Türkiye ikinci Sezon şampiyonu Sefa Doğanay oldu.

 

Son son 5'e kalan yarışmacılar; Aref Ghafouri, Türkan Kürşad, Sercan Yenice, Sefa Doğanay, Ramazan Yumrutepe & Veysel Çelikdemir'den oluştu. Final programında verilen ilk etap halk oyları sonucunda Sefa Doğanay ve Aref Ghafouri son ikiye kalan isimler oldu. Aref ile Sefa arasındaki halk oylamasında ise şampiyon belli oldu. Kazanan Sefa Doğanay'dı. Sefa, en fazla halk oyunu alarak birinci olmaya hak kazandı ve büyük ödül olan 250.000 TL'nin sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler