TRT'de CMYLMZ rekor kıracak

TRT, Genel Müdürü İbrahim Şahin'in Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarlığı döneminde görev alanına giren Türk Telekom yetkilileri ile kurduğu iyi ilişkiler sonucunda, gösterinin yayın hakkı hiçbir ücret ödemeden aldı. Daha önce hiçbir televizyon kanalında yayınl

TRT'de CMYLMZ rekor kıracak
TRT, Genel Müdürü İbrahim Şahin'in Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarlığı döneminde görev alanına giren Türk Telekom yetkilileri ile kurduğu iyi ilişkiler sonucunda, gösterinin yayın hakkı hiçbir ücret ödemeden aldı.

Daha önce hiçbir televizyon kanalında yayınlanmayan gösterilerin ilk bölümü TRT 1'de bayram gecesi 22.10'da ekrana gelecek. İkinci bölüm ise bayramın ikinci gününde yine aynı saatte seyirci ile buluşacak. Her bir bölüm 65 dakika sürecek. TRT, bayramın üçüncü günü aynı saatte ise son dönemin dikkat çeken Türk filmlerinden 'İnşaat'ı yayınlayacak.

Cem Yılmaz'ın son gösterilerini Ramazan Bayramı'nın en önemli kozu olarak gördüklerini söyleyen TRT yetkilileri, programın geçtiğimiz yılbaşında Tarkan'ın TRT'deki konseri kadar ses getireceğini düşünüyor. CMYLMZ gösterisinin özellikle gençlerin dikkatini yeniden TRT'ye yönlendireceğine inandıklarını aktaran yetkililer, bayramda seyircilerin usta komedyenin esprileriyle eğlenmelerini istedikleri için bu çalışmayı yaptıklarını belirtiyorlar.

Bayram namazı canlı verilecek

TRT 1'in önceki yılların bayram ekranlarına göre yayın akışı da değişiklik gösteriyor. Kanalda bayram namazı canlı olarak yayınlanacak. Ardından da 'Bayramlık' adı ile 5'er dakikadan oluşan 5 bölümlük küçük dramalar ekrana gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat