Trabzon'un köyünde sinema galası!

Çekimleri kasım ayında tamamlanan, gerçek bir Karadeniz filmi sloganıyla duyulan Tepe 1980 sinema filmi yeni ismi Tepenin Uşakları ile ilk galasını film çekimlerinin yapıldığı Akçaabat'ın Çiçeklidüz köyünde gerçekleştirecek.Filmin Senaristi ve Yönetmeni D

Trabzon'un köyünde sinema galası!

Çekimleri kasım ayında tamamlanan, gerçek bir Karadeniz filmi sloganıyla duyulan Tepe 1980 sinema filmi yeni ismi Tepenin Uşakları ile ilk galasını film çekimlerinin yapıldığı Akçaabat'ın Çiçeklidüz köyünde gerçekleştirecek.

Filmin Senaristi ve Yönetmeni Dr. İsmet Eraydın  gala öncesi çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, "Yaklaşık bir yıldır mücadelesini sürdürdüğümüz gerçek Karadeniz filmi yapma vizyonumuzu tamamlamanın mutluluğunu yaşıyorum."dedi.

Filmi vizyona sokmanın zorluklarından söz eden Eraydın " Amatör ruhla başladığımız Tepe 1980 sinema filmi maceramızı Tepenin Uşakları adlı yeni ismiyle taşımamın mutluluğu ve huzuru içerisindeyim. Filme konu olan Çiçeklidüz Köyü halkı ilk teşekkürü haketmişti. Bizde bu lütfa binayen filmimizin ilk galasını Akçaabat'ın Çiçeklidüz Köyü'nde gerçekleştireceğiz. Galamıza tüm halkımız davetlidir. Köy galamız gayet doğal olacaktır oyuncularımız gala gösterimine ojinal kıyafetleriyle katılacaktır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat