Trabzonlu sanatçıya meydan okudu!

Sümer Ezgü, ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan kampanyaya konserinde destek verdi. Kendisini dinlemeye gelenlerin yanında buzlu suyu başından aşağı boşaltan Ezgü; Trabzonlu sanatçı Volkan Konak, Kenan Doğulu ve Fuat Güner’e meydan okudu.O ANLAR

Trabzonlu sanatçıya meydan okudu!

Sümer Ezgü, ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan kampanyaya konserinde destek verdi. Kendisini dinlemeye gelenlerin yanında buzlu suyu başından aşağı boşaltan Ezgü; Trabzonlu sanatçı Volkan Konak, Kenan Doğulu ve Fuat Güner’e meydan okudu.

O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Kartal Belediyesi’nin ilçe meydanında düzenlediği 14. Uluslararası Kültür Sanat Festivali’nde sahne alan Sümer Ezgü, kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 5 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnede bir an olsun yerinde duramayan Ezgü, kimi zaman sazı eline aldı, kimi zaman davullu ritme eşlik etti.

Ezgü’yü dinlemeye gelen vatandaşlar şarkıların ritmine ayak uydurarak dans edip, halay çekti. Konserin sonunda ise Sümer Ezgü, sinir sistemi hastalığı "Amiyotropik Yanal Skleroz"a (ALS) dikkati çekmek amacıyla "ALS için başından aşağı bir kova buzlu su dök" sloganıyla başlatılan kampanyaya destek verdi. İlk kez konser sahnesinde gerçekleştirilen kampanyada Sümer Ezgü; Fuat Güner, Kenan Doğulu ve Volkan Konak’a meydan okuduğunu söyleyerek bir kova buzlu suyu başından aşağı boşalttı.

“ÖNEMLİ OLAN MADDİ YARDIM”

Konser sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sümer Ezgü kampanyaya destek olmak istediğini söyledi.

Daha öncede birçok sosyal sorumluluk projesi içinde yer aldığını ifade eden ünlü türkücü Sümer Ezgü, ALS hastalığı için başlatılan kampanyaya destek olmak istedim. Bu tarz etkinlikler dünyada birlik olma refleksini de geliştiriyor. Aslında bakıldığında işin şov tarafı önemli değil. Önemli olan maddi yardımda da bulunmak. Ben buradan iş adamlarımızı da sesleniyorum. Başka türlü olamayacak bu iş” dedi.

Sümer Ezgü meydan okuduğu isimlerinde yakında konser programları olduğu için söylediğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler