Trabzonlu sanatçı hayranları ile buluşuyor

 Resul Dindar, Divane” isimli albümünün tanıtım konseri için 4 Mayıs Cumartesi akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor18 esere imza attığı ve çeşitli etnik dilleri barından otantik bir Karadeniz albümü olma özelliği taşıyan

Trabzonlu sanatçı hayranları ile buluşuyor

 

Resul Dindar, Divane” isimli albümünün tanıtım konseri için 4 Mayıs Cumartesi akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor

18 esere imza attığı ve çeşitli etnik dilleri barından otantik bir Karadeniz albümü olma özelliği taşıyan “Divane” albümünün tanıtım konseri için Dindar, Karadeniz’e ait muhteşem görüntüler eşliğinde, 4 Mayıs Cumartesi müzikseverlerle bir araya gelmeye hazırlanıyor. Aranjörlüğünü Muhterem Sur, müzik yönetmenliğini ise Cem Sait Arslantunalı’nın üstlendiği “Divane” albümü, Esen Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı.

Yeni albümünde yer alan şarkıların yanı sıra, farklı dillerdeki parçalarını seslendirecek olan Resul Dindar, sürpriz konuklar eşliğinde 4 Mayıs Cumartesi akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler