Trabzon'lu Özlem destek istedi

Bir televizyon kanalının ''Yaş 15'' yarışmasında finale kalan Trabzonlu Özlem Başar, okul arkadaşlarıyla birlikte öğrenci kıyafetleriyle basın toplantısı düzenleyerek SMS desteği istedi. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ndeki toplantıya 6 okul arkadaşı ve bab

Trabzon'lu Özlem destek istedi

Bir televizyon kanalının ''Yaş 15'' yarışmasında finale kalan Trabzonlu Özlem Başar, okul arkadaşlarıyla birlikte öğrenci kıyafetleriyle basın toplantısı düzenleyerek SMS desteği istedi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ndeki toplantıya 6 okul arkadaşı ve babası Cemal Başar ile gelen Özlem, yaptığı açıklamada, FOX TV'de yayımlanan ''Yaş 15'' ses yarışmasında Trabzon'u ve bölgeyi 8 hafta boyunca elinden gelen gayretle temsil ettiğini söyledi.

Yarışmada finale kaldığını ifade eden Başar, ''Hedefim, diğer yarışmacı arkadaşlarım gibi birinci olmak. Bugüne kadar bana destek olan başta aileme, arkadaşlarıma, öğretmenlerime, Trabzon halkına ve Anadolu'nun her yerinde beni destekleyen herkese teşekkür ederim'' diye konuştu.
Yarışmanın finali için son bir kez daha destek istediğini kaydeden Özlem, ''Pazartesi günü saat 20.00'de yayımlanacak program için beni desteklemenizi istiyorum. 302 yazıp 3450'ye mesaj çekmeniz yeterli olacaktır'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat