Trabzonlu Nursena sesiyle herkesi büyüledi

 Özel bir kanalda yayınlanan ve büyük ses getiren “O Ses Türkiye” yarışmasında adını duyuran Trabzonlu Nursena Öktem , KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde Kimsesizler Derneği yararına düzenlenen konserde sahne aldı. Ses tesisatındaki aksaklık nedeniyle bir saa

Trabzonlu Nursena sesiyle herkesi büyüledi
 
Özel bir kanalda yayınlanan ve büyük ses getiren “O Ses Türkiye” yarışmasında adını duyuran Trabzonlu Nursena Öktem , KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde Kimsesizler Derneği yararına düzenlenen konserde sahne aldı.
 
Ses tesisatındaki aksaklık nedeniyle bir saat gecikmeli başlayan konserde birbirinden güzel şarkılar seslendiren Öktem, sesiyle herkesi büyüledi. 
Katıldığı yarışmayla bir anda hayatı değişen Nursena Öktem sesiyle büyülemeye devam ediyor. Mediapark organizasyonunda Kimsesizler Derneği yararına düzenlenen konserde yaşanan ses problemi programın bir saat rötarlı başlamasına neden oldu. Siyah bir elbiseyle sahneye çıkan  Öktem’in heyecanı yüzünden okunuyordu.
Sahnede kaldığı sürede birbirinden güzel eserler seslendiren Öktem’e  salondaki izleyicilerde oturdukları yerden eşlik ettiler. Geceye, Grup Dakka 61 Kolbastı ekibi de oyunlarıyla renk kattı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler