Trabzonlu İpek'in büyük başarısı

Trabzon'da 15 yaşındaki lise öğrencisi, fotoğraf sergisi açtı. Tevfik Serdar Anadolu Lisesi öğrencisi İpek Gürhan (15) çektiği fotoğraflarından oluşan ''Lisan-ı Hal'' adlı fotoğraf sergisi, kent merkezindeki Mahmut Goloğlu Sergi Salonu'nda açıldı. Sergini

Trabzonlu İpek'in büyük başarısı

Trabzon'da 15 yaşındaki lise öğrencisi, fotoğraf sergisi açtı.

Tevfik Serdar Anadolu Lisesi öğrencisi İpek Gürhan (15) çektiği fotoğraflarından oluşan ''Lisan-ı Hal'' adlı fotoğraf sergisi, kent merkezindeki Mahmut Goloğlu Sergi Salonu'nda açıldı.

Serginin açılışını yapan Trabzon Valisi Recep Kızılcık, 15 yaşında sergi açma cesareti gösteren Günaydın'ın, Trabzon'un sanatçı yetiştirme potansiyelini gösterdiğini ifade etti.

Genç sanatçıyı teşvik etmek amacıyla özellikle sergiye katılmak istediğini ifade eden Kızılcık, ''Öğrenci olduğu ve böyle güzel bir sergi açmaya cesaret gösterdiği için Günaydın'ı tebrik ediyorum. Ben de bu sergiyi açmayı bir teşvik olması amacıyla özellikle istedim. Sanatçı anlamında Trabzon'umuzun ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu bir kere daha görmüş bulunuyoruz'' dedi.

İpek Gürhan, yaptığı açıklamada, sergiyi açabildiği için çok mutlu olduğunu belirterek, sergisinde insan ve manzara konulu 35 fotoğrafı bulunduğunu söyledi.

Gürhan, Trabzon'da daha önce kendi yaşında sergi açan bir sanatçı olmadığını ifade ederek, ''Sergi, Trabzon'da 15 yaşında bir sanatçının açtığı ilk sergi olma özelliği taşıyor'' diye konuştu.

Sergiye, Kızılcık'ın yanı sıra Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Tevfik Serdar Anadolu Lisesi yetkilileri ve çok sayıda sanatsever katıldı. Kızılcık ve beraberindekiler açılışın ardından sergiyi gezdi. Sergi, 29 Ocak Cumartesi gününe kadar gezilebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler