Trabzon'da yeni anayasa paneli

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yeni Türkiye Yeni Anayasa Konulu panel düzenliyor.17 Ocak Cumartesi günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde ve KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez’in moderatörlüğünde yapılacak panele konuşmacı olarak AK

Trabzon'da yeni anayasa paneli

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yeni Türkiye Yeni Anayasa Konulu panel düzenliyor.

17 Ocak Cumartesi günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde ve KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez’in moderatörlüğünde yapılacak panele konuşmacı olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Aktay, YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Yavuz Atar ve Ankara Barosu Avukatlarından Dr. Hüseyin Aydın katılacak.

Panelde Prof. Dr. Yasin Aktay, ‘Yeni Türkiye’nin Yeni Anayasaya İhtiyacı’, Prof. Dr. Yavuz Atar, ‘Yeni Anayasada Hükümet Sistemi’, Dr. Hüseyin Aydın ise ‘Yeni Anayasada Yargının Yapılandırılması’ konularında katılımcılarla görüşlerini paylaşacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler