Trabzon'da Yahya Kemal anıldı

Kanuni Anadolu Lisesi konferans salonundaki etkinlikte Yahya Kemal Beyatlı’nın İstanbul’un değişik semtlerine beslediği sevgiyi dile getiren şiirlerinden bölümler öğrenciler tarafından sahnede seslendirilirken, Okul Edebiyat öğretmenlerinden Fatih Çep, ge

Trabzon'da Yahya Kemal anıldı

Kanuni Anadolu Lisesi konferans salonundaki etkinlikte Yahya Kemal Beyatlı’nın İstanbul’un değişik semtlerine beslediği sevgiyi dile getiren şiirlerinden bölümler öğrenciler tarafından sahnede seslendirilirken, Okul Edebiyat öğretmenlerinden Fatih Çep, gecede bir konuşma yaptı. Çep, “Öğrencilerimiz Yahya Kemal Beyatlı’nın şiirlerine yansıyan İstanbul’u şiir dinletisi ile bir kez daha yaşadılar” dedi.


Kanuni Anadolu Lisesi Müdürü Adnan Çakıroğlu da, öğrencileri ve öğrencileri etkinliğe hazırlayan edebiyat öğretmeni Fatih Çep’ı kutladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat