Trabzon'da Türkülerle unutulmaz gece

 KTÜ Devlet Konservatuarı ve Türk Eğitim Vakfı işbirliği ile Atatürk Kültür Merkezi’nde ‘Türküler ve Aryalar’ konseri düzenlendi.  Kokteyl ile başlayan konsere Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Garnizon Komutanı Albay İlhami Ulu, Büyükşehir Belediye Başk

Trabzon'da Türkülerle unutulmaz gece

 

KTÜ Devlet Konservatuarı ve Türk Eğitim Vakfı işbirliği ile Atatürk Kültür Merkezi’nde ‘Türküler ve Aryalar’ konseri düzenlendi. 
 
Kokteyl ile başlayan konsere Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Garnizon Komutanı Albay İlhami Ulu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nusret Onur, Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, TEV Trabzon Şube Başkanı Hasan Melek ve davetliler katıldı.
Konserin açılış konuşmasını yapan TEV Başkanı Hasan Melek, “Türk Eğitim vakfı 46 yıldan beri Türk gençliğinin geleceğine katkı sağlamaktadır. Bir ülkenin geleceği gençlerinin alacağı eğitime bağlıdır. Onun için Türk Eğitim Vakfı olarak her şey eğitim için diyoruz” dedi.
 
Vali Kızılcık, konser öncesinde düzenlenen plaket töreninde eğitime verdiği katkılarından dolayı işadamı Ali Osman Ulusoy’un eşi Zehra Ulusoy’un adına kızı Hülya Ulusoy’a plaketini sundu. İşadamı Emre Aksoy’a ise Garnizon Komutanı İlhami Ulu ödülünü verirken, Kilpa Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Semih Melek de ödülünü TEV Genel Müdürü Yıldız Günay’ın elinden aldı.
 
Konser daha sonra Başak Zengin Kayapınar, Ayşegül Ergene ve Emrah Ergene’nin seslendirdiği eserlerle devam etti. Konsere katılanlar unutulmaz bir gece yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler