Trabzon'da opera ve bale beğeni topladı

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu tarafından Türkiye'de AB Bilgi Merkezleri Ağı'nın desteklenmesi projesi kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) işbirliğinde düzenlenen konser, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'n

Trabzon'da opera ve bale beğeni topladı

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu tarafından Türkiye'de AB Bilgi Merkezleri Ağı'nın desteklenmesi projesi kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) işbirliğinde düzenlenen konser, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

İki bölümden oluşan konserde, piyanoda Çiçek Cihan, viyolonselde Nazlı Tazebay, obuada Gülnihal Cihan ile vurmalı çalgılarda Berk Şençolaklar yer aldı. Tuncer Tercan, Esin Talınlı ile Haser Tek'in Anadolu türkülerini seslendirmesine, farklı koreografileriyle Deniz Alp ve Hakan Özenalp eşlik etti.

Davetliler, konser bitiminde opera ve bale sanatçılarını ayakta alkışladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat