Trabzon'da Nevşehirliler gecesi!

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu ve Türk Halk Müziği Korosu, 16 Nisan 2011 Cumartesi günü Trabzon Belediyesi'nin organize ettiği Nevşehir Gecesi'ne katılmak üzere 15 Nisan'da Trabzon'a gidecek.Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Servisi

Trabzon'da Nevşehirliler gecesi!

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu ve Türk Halk Müziği Korosu, 16 Nisan 2011 Cumartesi günü Trabzon Belediyesi'nin organize ettiği Nevşehir Gecesi'ne katılmak üzere 15 Nisan'da Trabzon'a gidecek.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Servisi tarafından oluşturulan Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi Halk Oyunları ekibi ve Türk Halk Müziği Korosu 40 kişilik ekibi ile Trabzon Belediyesi'nin organizasyonu ile Hamamizade Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Nevşehir Gecesi'ne katılacak.

Etkinlikte Mehmet İzci yönetimindeki Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi Halk Oyunları ekipleri gösteri yapacak ve Türk Halk Müziği Korosu da Nevşehir ağırlıklı olmak üzere yurdun çeşitli yörelerinden derlenen türküleri seslendirecek.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi Halk Oyunları ekipleri gösteri yapacak ve Türk Halk Müziği Korosu Trabzon'a hareket etmek üzere 15 Nisan 2011 günü Nevşehir'den ayrılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler