Trabzon'da karikatür sergisi

Karikatürcüler Derneği Trabzon Temsilciliği tarafından Cumhuriyet İlköğretim Okulu 6,7 ve 8. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen atölye çalışması kapsamında hazırlanan karikatürlerin yer aldığı sergi İl Halk Kütüphanesi salonunda açıldı. Ser

Trabzon'da karikatür sergisi

Karikatürcüler Derneği Trabzon Temsilciliği tarafından Cumhuriyet İlköğretim Okulu 6,7 ve 8. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen atölye çalışması kapsamında hazırlanan karikatürlerin yer aldığı sergi İl Halk Kütüphanesi salonunda açıldı.

Serginin açılış törenine, Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Akgün, Karikatürcüler Derneği Trabzon Temsilcisi Adnan Taç, karikatürist Tamer Küçük ve öğrenciler katıldı.

Kültür ve Turizm Müdürü Kansız, karikatür çalışmalarına katılan öğrencileri kutlayarak, çeşitli hediyeler verdi. Karikatürcüler derneği Trabzon Temsilcisi Adnan Taç ise öğrencilere katılım belgesi ve karikatür albümü hediye etti. Sergi, bir hafta süresince açık kalacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat