Trabzon'da "Kadınlar Paylaşıyor etkinliği düzenlenecek

Trabzon'da, "Kadınlar Paylaşıyor: Deneyimler ve Projeler" adlı etkinlik düzenlenecek.   Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında çeşitli programlar

Trabzon'da "Kadınlar Paylaşıyor etkinliği düzenlenecek
Trabzon'da, "Kadınlar Paylaşıyor: Deneyimler ve Projeler" adlı etkinlik düzenlenecek.
 
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında çeşitli programlar organize edilecek.
 
"Kadınlar Paylaşıyor: Deneyimler ve Projeler" adı altında gerçekleştirilecek etkinliğin yöneticiliğini Prof. Dr. Gamze Çan yapacak. Programda Of ilçesinin eski belediye başkanlarından Semahat Sarıalioğlu, "Yerel Yönetimde Bir Kadın Deneyimi" başlığı altında sunum gerçekleştirecek.
 
Araştırma Görevlisi Mehtap Erdoğan, "Trabzon'da Engelli Kadınlar ve Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği", Dr. Şehbal Yeşilbaş Üçüncü ise "Ev Kadınlarının İş Riskleri" konularında paylaşımda bulunacak.
 
Ayrıca, "İlham Veren Kadınlar" konulu yarışmanın ödül töreni de burada gerçekleştirilecek. Röportaj, hikaye, derinlemesine görüşme ve fotoğraf dallarında gerçekleştirilen yarışmada dereceye girenler ödüllendirilecek. Program, 8 Mart Salı günü saat 14.00'de KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler