Trabzon'da festival var!

Festival kapsamında, Çin Halk Cumhuriyeti ''Beyaz Yılan'' ve Endonezya ''Bihisma'nın Direnişi'' adlı oyunu bugün, İspanya ''Andre&Dorine'', ABD ''Ege Maltepe'' ve Endonezya ''Bihisma'nın Direnişi'' adlı oyunu yarın sahneleyecek.İstanbul Devlet Tiyatrosu'n

Trabzon'da festival var!

Festival kapsamında, Çin Halk Cumhuriyeti ''Beyaz Yılan'' ve Endonezya ''Bihisma'nın Direnişi'' adlı oyunu bugün, İspanya ''Andre&Dorine'', ABD ''Ege Maltepe'' ve Endonezya ''Bihisma'nın Direnişi'' adlı oyunu yarın sahneleyecek.

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun ''Profesyonel'', ABD'nin ''Ege Maltepe'' adlı oyunları 7 Mayıs Cumartesi günü sahneye koyacağı festivalde, Macaristan ''Don Perlimplin ve Belina'nın Bahçede Sevişmesi'' adlı oyunu 8-9 Mayısta sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Van Devlet Tiyatrosu'nun ''Çıplak Kral'' oyununu 9, 10 ve 11 Mayısta, Rusya ''Orman Cini'' adlı oyunu 10 Mayısta ve Norveç ''Kutup Sesleri'' adlı oyunu 11 Mayısta sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Oyunlar, TDT Atapark Haluk Ongan Sahnesi, Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi ve Zorlu Grand Otel salonunda sahnelenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler