Trabzon'da çocuklar Pepee’yle buluştu…

TRT Çocuk Kanalının en sevilen çizgi yapımlarından olan “Pepee” , Trabzon’da çocuklarla buluştu. Trabzon Tiyatro Organizasyonunda Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde   “Şarkılarla-Oyunlarla Pepee” adlı gösteri, küçükler kadar büyüklerinde büyük ilgisin

Trabzon'da çocuklar Pepee’yle buluştu…
TRT Çocuk Kanalının en sevilen çizgi yapımlarından olan “Pepee” , Trabzon’da çocuklarla buluştu. Trabzon Tiyatro Organizasyonunda Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde   “Şarkılarla-Oyunlarla Pepee” adlı gösteri, küçükler kadar büyüklerinde büyük ilgisini çekti. 
 
Türkiye’nin en çok izlenen çocuk kanalı TRT Çocuk’un en sevilen çizgi kahramanları Pepee ve Şila Trabzon’daki miniklerle buluştu. Aileleriyle birlikte gösteriyi izlemeye gelen çocuklar gösteri öncesi Pepee ürünlerine hücum etti. Trabzon Tiyatro Organizasyonunda 3 seans üzerinden oynanan gösteride Pepee, çizgi filmde seslendirdiği şarkıları seslendirdi. Sahnede horon oynayıp şen kahkalar atan Pepee’ye ikinci bölümde Şila da eşlik etti. 
 
Gösterinin sonunda üst kattaki balkondan tüm çocuklara rengarenk balonlar fırlatıldı. Söylenen şarkılar ve oynanan oyunlarla oldukça neşelenen minikler dakikalarca salondan ayrılmak istemedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler